Byli członkowie Death poszukują frontmana. Strona: 1

Byli członkowie Death poszukują frontmana Dodano: 2008-01-13 20:11

podobają im się wokale kilsłicz engejdż :!: :?: :x
łooo matko.... pewnie intrumentalnie wyjdzie fajna muzyka i do tego jakiś chłamerykański, pseudomelodyjny nastoletni wyjec heh coś jak w przypadku Divine Heresy

Re: Byli członkowie Death poszukują frontmana Dodano: 2008-01-13 21:44

slatanic napisał(a):
łooo matko.... pewnie intrumentalnie wyjdzie fajna muzyka i do tego jakiś chłamerykański, pseudomelodyjny nastoletni wyjec heh coś jak w przypadku Divine Heresy

:twisted:

Dodano: 2008-01-14 09:28

Mam nadzieje, że choc nazwę zmienią a z tego co wiem, to M. Wiśniewski chetnie by wystąpił :)

.

Dodano: 2008-01-14 10:16

Gniew, chyba Cie pogięło Death to Chuck, muzycy jakich dobierał grali pod dyktando i nikt z nich nie miał wpływu na kompozycje. Mogą nawet hh grać ale od nazwy wara :twisted:

do do pana M.W. to ponoć zwyczajem folksdeutcha na wielkanoc zaprosił Karin Stanek :lol:

Dodano: 2008-01-14 11:04

Dodano: 2008-01-14 12:02

BarTolmai napisał(a):
Death to Chuck, muzycy jakich dobierał grali pod dyktando i nikt z nich nie miał wpływu na kompozycje.
Szczerze sobie tej muzy nie wyobrażam. Chłopaki mają chęci ale oni nie mają tej bani do muzyki co miał Chuck więc pojęcia nie mam co ich naszło. A jeszcze jak Hannon wspomniał jaki wokal im podchodzi to już w ogóle bania, rączki i fujara w dół.

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło